Adósságrendezés gyorshitelnél

Drégely Zsuzsanna kérdése
2012. május 19., szombat

Adósságrendezés gyorshitelnél

Kérdésem az lenne mien megoldást tud javasolni abban a helyzetben amikor:van egy rendesen fizetett jelzáloghitelem 8,5m ezen kívül van egy személyi kölcsönöm 1m és egy rossz döntés miatt fölkerültem a KHR-listára szeretünk volna egy munkahelyet a rokkantnyugdíjas férjemnek de sehova nem kellett így az összes fölvehető kölcsönt fölvettük természetesen a providentről beszélek egy ideig fizettük de nem ment a vállalkozás teljesen bele buktunk és már nem bírtam tovább fizetni de e miatt közüzemi számla tartozásom is lett amit a mai napig csak tolni tudtam teljesen kiegyenlíteni nem.
Van egy 20m érő házam de aktív báros vagyok én is és a férjem is.ha tud megoldást javasolni esetleg már hasonló helyzetbe megoldást is találtak kérem segítsen mert félek hogy három gyerekkel az utcára kerülök .Van bejelentett munkahelyem 2000, 04-óta e mellett még van egyéb jövedelmem is.Segítségét előre is köszönöm

Adósságrendező válasza
2010. május 16., vasárnap
Kedves Zsuzsanna!

Remélhetőleg tudunk kiutat mutatni, természetesen van példa megoldásokra hasonló esetekben. Engedje meg, hogy munkatársunk megkeresse Önt megadott elérhetőségén!

Üdvözlettel,

Az Adósságrendező csapata

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft7 415 Ft5 298 Ft
5 millió Ft37 073 Ft26 489 Ft
7.5 millió Ft55 609 Ft39 734 Ft
10 millió Ft74 146 Ft52 979 Ft
15 millió Ft111 219 Ft79 468 Ft
A törlesztőrészletek partnereink hitelei közül, az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Fórum

Hitel ingatlanfedezet nélkül

Hitelkalkulátor

Kölcsönök hitelkiváltásra

BAR-KHR lista

Osztrák hitel

Adósságrendező kalkulátor