Adósságrendezés gyorshitelnél
Legkedvezőbb törlesztőrészlet
Hitelkiváltás
| 15 év | 25 év |
|---|
| 1 millió Ft | 7 415 Ft | 5 298 Ft |
| 5 millió Ft | 37 073 Ft | 26 489 Ft |
| 7.5 millió Ft | 55 609 Ft | 39 734 Ft |
| 10 millió Ft | 74 146 Ft | 52 979 Ft |
| 15 millió Ft | 111 219 Ft | 79 468 Ft |
A törlesztőrészletek partnereink hitelei közül, az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).
Fórum
2012. május 19., szombat
Adósságrendezés gyorshitelnél
Kérdésem az lenne mien megoldást tud javasolni abban a helyzetben amikor:van egy rendesen fizetett jelzáloghitelem 8,5m ezen kívül van egy személyi kölcsönöm 1m és egy rossz döntés miatt fölkerültem a KHR-listára szeretünk volna egy munkahelyet a rokkantnyugdíjas férjemnek de sehova nem kellett így az összes fölvehető kölcsönt fölvettük természetesen a providentről beszélek egy ideig fizettük de nem ment a vállalkozás teljesen bele buktunk és már nem bírtam tovább fizetni de e miatt közüzemi számla tartozásom is lett amit a mai napig csak tolni tudtam teljesen kiegyenlíteni nem.
Van egy 20m érő házam de aktív báros vagyok én is és a férjem is.ha tud megoldást javasolni esetleg már hasonló helyzetbe megoldást is találtak kérem segítsen mert félek hogy három gyerekkel az utcára kerülök .Van bejelentett munkahelyem 2000, 04-óta e mellett még van egyéb jövedelmem is.Segítségét előre is köszönöm
2010. május 16., vasárnap
Remélhetőleg tudunk kiutat mutatni, természetesen van példa megoldásokra hasonló esetekben. Engedje meg, hogy munkatársunk megkeresse Önt megadott elérhetőségén!
Üdvözlettel,
Az Adósságrendező csapata